Visserssalade ( 8 personen)

Visserssalade ( 8 personen)

Visserssalade ( 8 personen)

Aantal personen: 8

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 g aardappel
300 g Fjord forel
2 Elstar-appels
1 augurk
15 g zilveruitjes
2 el yoghurt
100 g geitenkaas
1 el wasabi (uit de tube)
verse kruiden; peterselie, munt en koriander
2 gare rode bietjes
Coeur de laitue
zout
Voor de garnering:
1 sjalotje
peterselie en/of koriander

Bereiden

    Snij de ingrediënten en brunoise.
  1. Meng aardappels, appels, augurken en zilveruitjes.
  2. Roer de yoghurt, geitenkaas en wasabi door elkaar.
  3. Breng op smaak met zout.
  4. Vermeng de saus met de salade en de groene kruiden.
  5. Voeg als laatste de bietjes en de vis toe.
  6. Vul de slabladeren met de salade.
  7. Garneer met de sjalotringen en de kruiden.

Bron: Exportorganisatie voor Noorse vis Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus